Necromunda Scavvy-jengi

Muutama kaveri on aloittamassa Necromunda-kampanjaa, ja yksi pyysi jeesiä Scavvy-jenginsä tekemisessä. Parin päivän aikana saatiin maalausta vaille valmiiksi tämmöinen setti häiriintyneitä mutantteja. Koitan laittaa lisää kuvia kunhan joskus maalit saadaan näiden päälle.
Näitä oli kerrassaa mukava duunailla, Scavvyt kun voivat olla minkälaisia tahansa outoja mutantteja ja Sumppi on synkkä paikka... Muutama idea jäi vielä käyttämättä mitä kavereiden bitboksin sisällöstä tuli, mutta ehkäpä vielä parit jannut kasataan vahvistukseksi.
Koko jengi. Satunnaisista osista kasattu ja Milliputilla ja Green Stuffilla höystetty porukka. 
Vasemmalla ensimmäisessä on käytetty örkin jalkoja ja jotain liskomiesnaamiota, seuraava on käsittääkseni Assault on Black Reach-boksista (korjatkaa jos olen väärässä) joku perusörkki, jonka kädessä olevaan reikään sopi oivasti saman sarjan örkin pää. Luonnollisesti sitten löimme perään bensatankin, ja voilá, Hand Flamer!
Seuraavina on jengin pomo ja scaly, joista juttua edempänä.
Viimeisinä perusörkistä duunattu hymiö ja Ogre-spruesta löytynyt pikkuhiippari (Gnoblar, ehkä?) joka irroitettaessa koki amputaation joka sitten korjattiin lonkerolla, tietysti.

Jengin pomo. Tästä jäbästä tulee mieleen vanha ukko Whateley ja Cthulhumyytos. Pää on ogrelta, jalat Imperial Guardilta, kuten myös laserkivääri.


Scaly nimeltä Esa. Ogren ruumiissa jostain löytynyt kallo ja rotta-ogren tykki. Green Stuffista lonkerot ja saumat, tietenkin.

Kommentit

Lähetä kommentti