Suursmurffin kirjoituspöytä

Aikaa tähän kului, mutta aika tyytyväinen olen lopputulokseen. Kaula pitää tosin vielä tehdä Green Stuffista, mutta muutoin tämä on valmis.


Alkuperäisessä kuvassa kirjoituspöytä (tai mikä tuo onkaan) on tehty todennäköisesti Tyranidin päästä, vaikka yhtäläisyys nykyisiin ötököihin onkin hatara. Rogue Traderissa olevan kuvan perusteella kuitenkin on syytä olettaa näin, yhdennäköisyys kun on suuri. Ultra-Marinet* myös tunnetaan muunmuassa siitä, että he ovat osallistuneet jokaiseen Tyranid-sotaan, ja Marneus Calgar menetti kädet, jalat, silmän, ja paljon muuta kudosta taistelussa Tyranidien Perseus-laivastoa vastaan vuonna 976M41 (ks. White Dwarf 97, s. 40).
Sama tyyppi se on.
Varastostani löytyi joitain vanhoja muovisia snap-fit Termaganteja, joista yksi sai luovuttaa päänsä parempaan tarkoitukseen. Harkitsin ensin myös Tyranid-soturin pään ottamista käyttöön, mutta noiden vanhojen muovi-warriorien naamat näyttää lähinnä oravilta, joten saavat jäädä odottamaan muuta käyttöä myöhemmin.
Siloittelin Termagantin päässä olevat panssarilevyt vastaamaan enemmän kuvan olentoa, ja junttasin sen 2mm alumiinilangan päähän. Tähän sitten leikkasin ja liimasin muovilevystä jalat. Pään alla olevaan levyyn porasin reikiä joihin tungin teroitettuja kuparilanganpätkiä simuloimaan noita kynsiä joita kuvassa näkyy.
Päätin tehdä pään päälle levyn kirjoitusalustaksi, pää kun on aika pieni muutoin. Alustan sivuun liimasin ohuesta muoviputkesta tekemäni mustekupin johon sitten tökkäsin vielä metallilevystä tehdyn sulkakynän. Metallilevyn sain metallisesta tomaattipyre-tuubista, samaa kamaa on myös sinappituubit. Tästä tavarasta teen myös todennäköisesti seinällä olevat liput.

*Hiljaa kerettiläiset! Näin se kirjoitettiin Muinaisissa Kirjoituksissa joten se on Ainoa Oikea Tapa kirjoittaa osaston nimi! Ultrasmurffien lisäksi, siis.

Kommentit